marți, 31 ianuarie 2017

Biopixel.ro sau cum sa-ti promovezi afacerea

BioPixel Media este o platforma pe care companiile o pot folosi cu succes pentru a se promova. Cei interesati pot intra pe siteul biopixel.ro, de unde isi pot cumpara pixeli (platforma are in total 1 milion de pixeli). Este simplu: intram si selectam o casuta sau mai multe, in care asezam logo-ul companiei, linkul siteului, iar reclama noastra va fi vizualizata timp de 3 ani de toti vizitatorii siteului.
Putem cumpara minim 100 de pixeli (o patratica) si vom plati 100 ron. Mi s-a parut foarte avantajos, avand in vedere ca, cu doar 100 ron  timp de 3 ani clientii mei ma pot gasi cu doar un click. (100 ron/36 luni=2.77ron/luna).
Vizitand siteul am observat ca deja cateva companii mari au ales acest timp de promovare: Lidl, Profi, Telekom, Raiffeisen Bank. Apasand pe casutele cumparate de ei am fost imediat directionata spre siteul lor, pe care am vizualizat ofertele lor curente, cataloage etc.
Pe scurt, cred ca oricine are o afacere, un website, un magazin online si vrea sa-si mareasca vanzarile fara a investi foarte multi bani, trebuie sa viziteze siteul de mai sus. Printr-un singur click puteti intra in viata multor persoane, pentru ca sistemul online functioneaza din ce in ce mai mult. Multi oameni vor sa acceseze oferte sau vor sa cumpere diverse, stand in fata calculatorului. Profitati de acest trend!
Cei de la BioPixel Media pot fi gasiti si pe facebook, si va indemn sa-i urmariti pentru a fi la curent cu modul in care iti poti promova afacerea cat mai eficient!
Pentru a intra pe siteul Biopixel dati click aici si incepeti sa aduceti profit firmei dumneavoastra!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu