luni, 17 aprilie 2017

Probleme stomatologice? Viziteaza blogul cabinetstomatologicsector5.com

        Orice om, se confrunta macar o data in viata, cu probleme legate de dantura. Cand esti copil, dintii se schimba, cand esti adult, poate te deranjeaza o carie, sau poate iti doresti dinti mai albi, sau o data cu inaintarea in varsta te confrunti iar cu caderea dintiilor, de data asta este cam...definitiv :).  Sa nu mai vorbim despre cat de importanta este imaginea in ziua de astazi: ganditi-va cum ar arata o vedeta, cand, pe covorul rosu, ar veni imbracata superb, iar cand ar zambi s-ar observa un dinte cariat, sau lipsa. Nu este prea placut, nu? Din acest motiv, cred ca, din cand in cand este important sa trecem pe la un cabinet stomatologic. Este mai usor sa previi, decat sa tratezi, iar sfaturile unui medic stomatolog sunt utile. Nu asteptati sa va confruntati cu o durere mare de dinti pentru a vizita un cabinet stomatologic!
       Cele mai bune sfaturi stomatologice le vei primi inca de acasa, daca vizitezi blogul cabinet stomatologic sector 5
        Este un blog prietenos! Aici am aflat de ce se cariaza dintii, sau de ce este important sa folosim apa de gura si ata dentara (le folositi si voi, nu?), iar daca ti-e teama sa vizitezi un medic stomatolog, tot aici vei afla ca sunt cel putin 3 motive pentru care sa nu-ti fie frica de dentist. Blogul tine de cabinetul "Rasmindent" si ofera servicii stomatologice in sectorul 5: radiologie dentara digitala, implant dentar, stomatologie pentru copii, inhalosedare, endodontie, parodontologie, albire profesionala, aparate dentare si coroane ceramice.
       In ce consta un control periodic stomatologic si de ce este recomandat?
Se examineaza arcadele dantare, gingia si parodontiul marginal, stomatologul gasind cariile incipiente, eventualele probleme ale unor vechi lucrari; tot acum se evalueaza tartrul dentar si se dau recomandari despre igiena orala. Se efectueaza un detartraj complet cu ultrasunete si un periaj dentar profesional. Se examineaza eventualele leziuni ale gingiei, limbii sau mucoasei obrazului. Altfel spus stomatologul depisteaza din timp problemele noastre stomatologice si nu le lasa sa ajunga serioase. Este recomandat un control periodic, o data la 6 luni.


     Pentru dinti frumosi si sanatosi este importanta, de asemenea si o igiena orala perfecta! Ne vom alege o periuta de dinti cu peri nu foarte duri, care trebuie schimbata cel putin o data la 3 luni. Ne vom peria dintii de cel putin doua ori pe zi, vom folosi o pasta de dinti si o apa de gura cu fluor, vom folosi, de asemenea si ata dentara, pentru a patrunde in spatiile in care perii periutei nu pot ajunge. O data la cel mult 6 luni este recomandat un detartraj si din cand in cand vom apela la un periaj dentar profesional. Cu aceste sfaturi vom avea dinti albi si sanatosi ca in reviste! Sper ca v-am convins sa nu mai fugiti de medicul stomatolog, este prietenul nostru, nu?

17 comentarii:

  1. Niste sfaturi care nu ar trebui sa lipsesca din inima niciunuia dintre noi.Foarte bune sfaturi...

    RăspundețiȘtergere
  2. In sfarsit, am gasit un cabinet stomatologic de inalta calitate, cu medici deosebiti si rezultate spectaculoase !

    RăspundețiȘtergere
  3. Un articol cu sfaturi demne de luat in considerare!

    RăspundețiȘtergere
  4. Un articol cu cu sfaturi de luat in seama

    RăspundețiȘtergere
  5. un art interesant recomand sal cititi











    RăspundețiȘtergere
  6. Un articol cu unformatii utile.Niste sfaturi care nu ar trebui sa lipsesca din inima niciunuia dintre noi.

    RăspundețiȘtergere
  7. Sfaturi utile oricui. Prevenția este de dorit tratării afecțiunilor stomatologice. Să nu uităm de un consult stomatologic o dată la 6 luni.

    RăspundețiȘtergere
  8. O problema care trebuie luata in calcul cind vorbim de sanatate

    RăspundețiȘtergere
  9. Am gasit un cabinet stomatologic de cea mai mare calitate, cu medici minunati si rezultate superbe. Un articol de ajutor.

    RăspundețiȘtergere
  10. Un articol foarte util si bine organizat .

    RăspundețiȘtergere