duminică, 30 aprilie 2017

LIVECOM - Protector natural al ficatului

       Ficatul este un organ vital al corpului uman, ce cantareste 1,5-2 kg, avand numeroase functii in organism. Acesta este situat în dreapta stomacului, sub diafragma. Dupa ce mancam, alimentele sunt prelucrate si transformate in nutrienti la nivelul ficatului, ce vor ajunge la toate tesuturile şi organele din corp.

       Functiile ficatului sunt multiple:            
  • filtreaza si purifica sangele;
  • inactiveaza substantele toxice jucand astfel un rol important in imunitatea organismului;
  • are un rol esenţial în metabolismul glucidelor, lipidelor si al proteinelor;
  • depozitează numeroase vitamine (vitamina B12 cu rol in formarea de globule rosii) si minerale;
  • secreta bila, elimina colesterol si metale grele; 
  • contribuie la descompunerea grasimilor, depoziteaza energie pentru organism sub forma de glicogen;
  • regleaza nivelul de hormoni sexuali, produce estrogen, testosteron;
  • regleaza capacitatea de coagulare a sangelui;
       Cunoscand toate aceste functii ale ficatului, trebuie sa intelegem de ce este importanta grija pentru acest organ: cand el este bolnav, intregul nostru organism sufera! Nivelul de toxine din mediu, dieta (alimentele prajite, conservantii, aditivii alimentari, colorantii), medicamentele, alcoolul, oboseala, sunt dusmanii ficatului. Alimentele sunt din ce in ce mai sarace in nutrienti, din ce in ce mai nocive, este din ce in ce mai greu sa avem un stil de viata sanatos. Ayurmed vine in sprijinul nostru prin LIVECOM Tablete, un produs 100% natural, ce contine plante medicinale indiene.


 Ingrediente: 
  • Picrorhiza kurroa (Kutki) cu rol in pastrarea sanatatii sistemului hepatic, sustinerea metabolismului grasimilor si mentinerea unui tranzit intestinal normal;
  • Andrographis paniculata (Kalmegh) cu rol in sustinerea functiei digestive prin cresterea fluxului biliar si mentinerea activitatii enzimelor hepatice. Sustine capacitatea de autoaparare a organismului;
  • Eclipta alba (Bhringaraj) sustine functiile ficatului si ajuta la eliminarea toxinelor din ficat;
  • Phyllanthus urinaria (Bhumyamalaki) favorizeaza productia si eliminarea bilei, prevenind formarea de calculi biliari. Este hepatoprotector si are rol de antioxidant. Mentine nivelul normal al enzimelor hepatice si inhiba replicarea virusului hepatitei B.
  • Piper longum (Piper indonezian), un tonic general, ce ajuta la sustinerea organismului in situatii de stres, suprasolicitare, oboseala sau convalescenta. Favorizeaza tranzitul intestinal si contribuie la absorbtia substantelor nutritive la nivelul tubului digestiv;
  • Mandur bhasma (Oxid de fier) cu rol antianemic, contribuie la formarea rezervei de fier la nivelul ficatului si al splinei;
  • Acacia arabica, agent de ingrosare, un produs natural obținut din secretia (rasina) plantei de acacia.
       Avand in compozitia lor, plantele de mai sus, Livecom Tablete, sustine ficatul,il protejeaza, ii asigura o buna functionare, precum si o regenerare rapida.

Mod de utilizare si doza recomandata:
  • Copii 5-14 ani: 1-2 tablete pe zi;
  • Copii peste 14 ani si adulti: 1-2 tablete de 3 ori pe zi;
      Se administreaza cu 30 de minute inainte de masa, minim 1 luna, optim 3 luni.

      Tabletele au o culoare maro, un miros intens de plante si sunt usor de inghit. Pe sitelul  Ayurmed le gasiti in flacoane de 50 sau 100 tablete, cu pret de 14, respectiv 24 ron.
      Toate suplimentele alimentare naturale din plante ayurvedice, sub forma de tablete si siropuri, marca Ayurmed, sunt avizate de Institutul National de Cercetare – Dezvoltare pentru Bioresurse Alimentare (IBA) prin Serviciul National pentru Plante Medicinale, Aromatice si Produse ale Stupului (S.N.P.M.A.P.S) – Bucuresti.
     Datorita faptului ca sunt naturale, produsele marca Ayurmed nu creaza dependenta si nu au efecte adverse. Ele ne ajuta sa ne pastram sanatatea si in caz de nevoie, sa reglam functiile organismului bolnav, stimulandu-i functia de autovindecare!
   


6 comentarii:

  1. Am auzit si vazut reclame la produsele naturiste pentru intretinerea functiilor ficatului, insa nu si la acesta. Nu-l cunosteam nici pentru ca nu am avut nevoie pana acum de suplimente pentru asa ceva.

    RăspundețiȘtergere
  2. Din scoala am invatat ca ficatul este ''bucataria'' organismulti si are nevoie de o ingrijire aparte.Produsele Ayurmed sunt excelente calitativ,deci cred ca voi incerca si Livercom-ul,multumesc de pont.

    RăspundețiȘtergere
  3. Ar fi fost super sa am un flacon in timpul sarbatorilor pascale, mancarurile multe si grele au pus la incercare ficatul meu.

    RăspundețiȘtergere
  4. am mai auzit de cei de la ayurmed, cred ca am sa le fac si eu o vizita :)

    RăspundețiȘtergere
  5. Am si eu acest produs, dar tot uit sa il iau :D

    RăspundețiȘtergere