sâmbătă, 22 aprilie 2017

Comedii bune, in opinia mea, vazute de-a lungul timpului

       Pentru ca este weekend mi-am propus sa caut cateva comedii care sa ne relaxeze si la care chiar sa radem. In urma cu ceva timp mi-a facut placere sa ma uit la:

      1. American Pie este un film despre o gasca de prieteni, aflati in perioada adolescentei, ce pun pariu ca pana la absolvire sa-si piarda virginatatea. Sunt multe faze amuzante, filmul are mai multe serii, dar cel mai mult am ras la primul. Aveti mai jos trailerul, daca inca nu l-ati vazut va recomand sa-l urmariti!


     2. The Heat (2013), un film amuzant cu Sandra Bullock, care joaca rolul unui agent FBI si Melissa McCarthy, o politista nebunatica. Cele doua sunt puse sa lucreze impreuna si fac o echipa trasnita in prinderea unul traficand de droguri. Cele doua sunt atat de diferite: una inalta, sexy, cealalta drasuta, una serioasa si cealalta energica, haioasa. Trebuie sa vedeti acest film!


       3. What happens in Vegas (2008), o comedie nebuna ce are in rolurile principale doi actori de renume: Cameron Diaz (Joy) si Ashton Kutcher (Jack). Cei doi fug la Vegas, sa uite de problemele aparute in viata lor. Dupa o noapte de pomina, se trezesc in aceeasi camera, casatoriti. Cad de acord sa divorteze, insa chiar atunci Jack se decide sa joace o moneda primita de la Joy la aparate si norocul ii surade: castiga 3 milioane de dolari. Si cum averea se imparte in doua in cazul unul divort, cei doi decid sa-si faca unul altuia viata imposibila pentru a ramane cu banii.


       4.  Meet the parents (2000) este povestea a doi indragostiti Greg Focker (Ben Stiller) si Pam (Teri Polo). Greg decide sa o ceara pe Pam in casatorie la nunta surorii ei, ocazie cu care merge in vizita la viitorii socrii. Tatal lui Pam este interpretat de Robert de Niro, care nu prea este de acord cu relatia celor doi. Greg se da peste cap sa se faca placut, insa stangacia lui creeaza numeroase momente amuzante.


        5. Miss Congeniality (2000) un alt film cu Sandra Bullock care joaca si in aceasta comedie rolul unei politiste FBI trimisa sa participe sub acoperire la un concurs Miss SUA. O misiune deloc usoara, avand in vedere ca  Gracie nu avea nici macar o rochie si nu obisnuia sa mearga pe tocuri.


        6. Rush Hour (1998) un film cu mai multe serii in care joaca Jackie Chan (un inspector pe nume Lee) si  Chris Tucker (un detectiv haios pe nume James Carter). Cei doi, desi initial nu se inteleg, trebuie sa lucreze impreuna pentru a prinde diversi oameni corupti. Secvenţele de acţiune sunt bine realizate şi amuzante, iar cei doi actori simpatici reusesc sa starneasca buna dispozitie.


        7. Mr. Bean's Holiday. Cine nu rade la filmuletele cu Mr Bean? De data aceasta personajul nostru castiga o excursie in sudul Frantei si trece prin numeroase peripetii care mai de care mai amuzante. Pregatiti-va sa radeti copios!


      Voi ce comedii bune ati vazut si v-au ramas in memorie? Astept recomandarile voastre! Haideti sa facem impreuna un top al filmelor bune!

14 comentarii:

  1. :)) tare lista ta, mi-a starnit amintiri. Le-am vazut cam pe toate de aici si mi-au placut.

    Asa la o prima vedere, as adauga rapid How High, Date Movie si Little Man.

    RăspundețiȘtergere
  2. Da...si mie...cred ca ma apuc sa revad o parte din ele. Parca comediile mai vechi erau mai reusite

    RăspundețiȘtergere
  3. Da, le-am vazut pe toate, American Pie e clar in topul meu.

    RăspundețiȘtergere
  4. Si eu le-am vazut pe toate, dar cel mai mult mi-a placut Rush Hour! <3
    American Pie mie nu mi-a placut deloc :P

    RăspundețiȘtergere
  5. Meet the parents este cel mai bun film de comedie vazut de mine pana acum.

    RăspundețiȘtergere
  6. Mie imi place umorul britanic deci Mr bean este pe lista plus Benny Hill.

    RăspundețiȘtergere
  7. Mr Bean e preferatul familiei, de la mic la mare ne place de el.

    RăspundețiȘtergere
  8. Iti recomand Spioana (2016), cred ca o sa il adaugi in top-ul tau :P

    RăspundețiȘtergere
  9. Seria Meet the Parents a fost foarte misto!
    American Pie de asemenea!
    MR Bean pe mine ma enerveaza...nu stiu, nu prea imi place!
    Momentan eu mma uit pe Comedy Central si urmaresc acolo seriale foarte misto! :)

    RăspundețiȘtergere
  10. Le-am vazut pe toate! N-am mai vazut de mult insa o comedie, acum ma bazez pe seriale sau pe horror!

    RăspundețiȘtergere
  11. Sandra Bullock in comedii, mi se pare geniala! La fel si Melissa. Ai vazut si Spy? E foarte amuzant si filmul ala :))

    RăspundețiȘtergere