joi, 20 aprilie 2017

Colet surpriza de la Farmec

      Imi amintesc cu drag, de prima mea oja de la Farmec, pe care mi-am cumparat-o prin liceu. O culoare frumoasa, cu o rezistenta buna pe unghii. O data cu trecerea timpului, am incercat fel de fel de oje, mai scumpe sau mai ieftine, insa ojele de la Farmec mi s-au parut mereu bune.
     Recent, am avut ocazia sa testez doua produse noi de la Farmec: sapunul lichid sensitive cu glicerina si samponul clasic cu urzica si grau. Am asteptat un timp, sa le tot testez pentru a va oferi o parere obiectiva.


      
      Sapunul lichid sensitive cu glicerina asigura hidratarea mainilor sensibile, datorita continutului sau de glicerina. Parfumul sau este delicat, iar dupa ce il folositi nu mai aveti nevoie sa aplicati o crema de maini. Produsul este romanesc si este testat dermatologic.
    Vine intr-un dozator de 500 ml si costa in jur de 8 ron, un raport calitate-pret excelent!

     Samponul cu urzica si grau mi-a placut foarte, foarte mult.
     Extractul de urzica are efect tonic si regenerant, imi amintesc ca bunica mea folosea zeama de la urzici pentru a-si clati parul dupa spalare si avea un par superb!
    Proteinele de grau dau volum si stralucire iar aquaxyul hidrateaza si intareste firul de par.
    Vine intr-un ambalaj de 400 ml si este potrivit pentru parul normal. Costa in jur de 11 ron.
    Am observat ca am nevoie de o cantitate destul de mare de sampon, nu face spuma multa, insa dupa ce am masat produsul si am clatit, am ramas cu senzatia aceea, ca parul meu scartaie, dovada ca produsul isi face foarte bine treaba. In plus, parul a ramas fin si nu s-a ingrasat repede. Voi continua sa-l folosesc!

    Voi ati folosit produse Farmec? V-au placut?

    

15 comentarii:

  1. Ce amintiri frumoase am si eu cu Farmec :) Noile produse nu am avut ocazia sa le testez insa tu,cu acest articol mi-ai captat atentia :)

    RăspundețiȘtergere
  2. Si eu folosesc produse Farmec si imi plac foarte mult. De curand am testat apa micelara cu orhidee, o crema cu argan si o crema de fata cu bambus. Ojele lor sunt geniale, tot timpul imi achizitionez cate o culoare noua cand merg prin Auchan.
    Catalina Cotoc
    www.catalinacotoc.ro

    RăspundețiȘtergere
  3. Folosesc de multi ani produse Farmec si am incerede in acest brand pentru ca am crescut cu el. Din gama nou lansata am incercat pana acum sapun lichid, sampon si balsam cu extract de bambus plus o crema de calcaie din gama cu glicerina.

    RăspundețiȘtergere
  4. M-ar tenta si pe mine noul sampon. Nu l-am vazut inca prin magazine...cred ca nu m-am uitat eu bine :D

    RăspundețiȘtergere
  5. Il poti comanda online, https://www.farmec.ro/. Sa-mi spui parerea ta dupa ce il testezi! Mie mi se pare minunat!

    RăspundețiȘtergere
  6. Ma bucur ca lumea foloseste produse romanesti. Si eu m-am intors la brand-urile noastre.

    RăspundețiȘtergere
  7. Da, folosesc produse Farmec atât pentru îngrijirea tenului, cât și a părului. :) Big fan :D

    RăspundețiȘtergere
  8. Si eu folosesc produse de la acest brand, chiar am si facut un review pe blog la apa micelara cu acid hialuronic. Intentionez acum sa incerc si samponul prezentata de tine.


    Andraxela - Vox of Vanity

    RăspundețiȘtergere
  9. Eu folosesc apa micelară cu orhidee, o cremă pentru matifiere și un tratament pentru cuticule. Sunt foarte mulțumită de aceste produse și mă bucur că le-am descoperit.

    RăspundețiȘtergere
  10. Super tare samponul. Imi aduc aminte si acum samponul de urzica pe care il oloseam cand eram mica si culmea, era foarte eficient. As vrea sa-l incerc si pe acesta

    RăspundețiȘtergere
  11. Folosesc si eu produse Farmec, sunt foarte bune si accesibile ca pret.

    RăspundețiȘtergere
  12. Nu am incercat aceste doua produse dar eu am o mare problema cu sampoanele pt ca nu toate imi fac parul sa scartaie asa cum ai mentionat si tu, si chiar as fi curioasa sa il incerc si pe aceasta. Mai ales ca varianta de sampon pe care o folosesc acum este dintr-o gama pt saloane, deloc ieftina, iar pretul samponului de la farmec e foarte bun.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Am incercat si eu sa folosesc produse profesionale...am dat o gramada de bani pe ele si imi ingrasau parul imediat. Nu zic ca nu sunt bune, dar mie nu mi au facut bine.

      Ștergere
  13. Am o gama foarte diversificata cu produse de la Farmec, tot ce pot spune e ca imi plac mult iar raportul calitate-pret le reprezinta.

    RăspundețiȘtergere
  14. Cum dau comanda de setul de la farmec

    RăspundețiȘtergere