duminică, 26 martie 2017

Testare sapun-crema lichid de la Dove

Este o noua campanie Buzzstore, in care am putut testa minunatele sapunuri-crema de la Dove.
Am primit kitul #buzzdove sambata trecuta si mi-a atras inca de la inceput admiratia, pentru atentia cu care a fost impachetat: intr-o frumoasa cutie!
Asa arata,,,



Ce contine?
  • 1 set de testare format din sapun lichid Dove Original 250 ml si o rezerva Dove Original 500 ml
  • 2 sticlute de sapun-crema Dove, pe care sa le daruiesc prietenilor
  • 5 brosuri informative pentru prietenii mei
  • 1 prosop de maini
  • 1 ghid de Buzz
Ce am observat eu dupa testare? Sapunul de la Dove contine 1/4 crema hidratanta si chiar se vede acest lucru! Unele produse usuca mainile, dupa acest sapun insa, nu mai este nevoie sa aplic crema de maini. Ce imi mai place? Mirosul lui! Miroase placut si persista!
Am fost curioasa cat costa acest produs si la un simplu search pe google am observat preturi cuprinse intre 8-10 ron pentru sapunul lichid de 250 ml. Mie mi-a placut,! Va recomand sa-l incercati daca nu ati facut-o deja!

5 comentarii:

  1. Sunt incantata de sapunul-crema lichid Dove. Cu siguranta voi ramane fidela marcii Dove pentru sapunuri...si nunumai.

    RăspundețiȘtergere
  2. Ai fost rasfatata de Dove.Si mie imi plac produsele lor .

    RăspundețiȘtergere
  3. Un produs minunat pe care Dove ni-l ofera spre folosinta. Intr-adevar o crema de maini mai degraba decat un sapun, iar in privinta parfumului pe care il degaja ... nu am cuvinte. Recomand.

    RăspundețiȘtergere
  4. Un produs minunat! Am avut si eu ocazia sa-l testez si am ramas placut impresionata de rezultat: maini catifelate, parfum de durata, hidratare eficienta a mainilor. Recomand cu incredere.

    RăspundețiȘtergere
  5. Bună! Și eu testez săpunurile lichide Dove prin campania BUZZstore. Într-adevăr săpunul Dove este mult mai hidratant decât alte săpunuri pe care le-am folosit până acum și folosirea lui a diminuat senzația de piele care strânge. Despre mirosul săpunurilor testate nu aș putea spune că îmi plac în mod deosebit, dar ținând cont că oferta Dove este destul de variată, sigur voi găsi unul care să îm placă mai mult. Oricum, și concluzia mea este că Dove este un săpun ce merită cumpărat!

    RăspundețiȘtergere