joi, 7 aprilie 2016

Testare Silan Soft&Oils

      Pentru ca sunt membra Buzzstore am avut sansa sa particip la diferite campanii, unde am testat fel de fel de produse. In ultima campanie am avut ocazia sa testez minunatul Silan Soft&Oils. Sincer eram curioasa sa vad cum miroase, daca mirosul persista si dupa spalare si daca rufele mele raman moi.
Kitul Buzz Silan a continut:un balsan de rufe Silan Soft&Oils Gold 1,5 L, 10 mostre si 10 brosuri pe care le-am impartit prietenilor mei, un umeras si un ghid Buzz.
      Trebuie sa va spun ca balsamul miroase minunat! Este o combinatie care intrebatrunde mireasma florilor cu notele lemnoase, mosc si vanilie. Am ramas placut surprinsa sa vad ca atunci cand am deschis masina de spalat, rufele mele miroseau minunat! Va marturisesc ca cei de la Silan si-au castigat inca un client! Cautand pretul produsului am constatat ca este unul mic pentru calitatea sa (in jur de 12 ron-1.5l).
      In ghidul primit am gasit si cateva sfaturi utile de la #buzzsilan:
  • Pentru pastrarea unui miros placut in dulap putem inmuia un servetel de hartie in balsamul Silan Soft&Oils, apoi il asezam intr-un pahar, fara a-l acoperi, direct pe rafturile dulapului 
  • Pentru a curata pensulele cosmetice intr-un pahar cu apa trebuie sa adaugam doua degete de Silan Soft&Oils,m apoi sa inmuiem pensulele, sa le invartim bine in pahar, apoi sa le stergem pe un prosop de hartie. In final, le punem la uscat cu varful in sus.
     Mi-a placut noul Silan Soft&Oils si multumesc celor de la Buzzstore, dar si celor de la Silan pentru ca mi-au dat sansa sa testez acest balsam minunat.

      Pentru cei ce vor devina Buzzeri si sa testeze produse diverse, va las linkul de inscriere: http://buzzers.ro/invite/fca795187e5b829f8ed66b9a05f5462a

 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu