sâmbătă, 16 septembrie 2017

Biscutii Gerble, biscuitii cu continut redus de zahar, sare si grasimi.

Am primit in urma unei noi campanii Buzzstore sa testez biscuitii Gerble



In colet am avut surpriza sa descopar 8 pachete de biscuiti:
  • 2 pachete de biscuiti cu miere si faina de castane, 200 g
  • 2 pachete de biscuiti cu seminte de chia, 132g
  • 2 pachete de biscuiti cu miere si susan, 200 g
  • 2 pachete de biscuiti antioxidanti, merisoare si germeni de orez, 132g
O sa incep sa va povestesc despre preferatii mei: biscuitii antioxidanti cu merisoare si germeni de grau.


In primul rand sunt deliciosi!!! Nu mi am imaginat ca niste biscuiti dietetici pot avea un gust atat de bun. Ce beneficii au acesti biscuiti spre diferenta de alte rontaieli? Datorita aportului lor de fibre iti pastreaza digestia sanatoasa, in timp ce vitamina E si antioxidantii iti mentin tineretea, protejandu-te de stresul oxidativ.
Biscuitii antioxidanti cu merisoare si germeni de grau  au un continut cu 51% zaharuri si 83% acizi grasi saturati mai mic comparativ cu media biscuitilor dupa piata. 
Ingrediente: faina de grau, orez, ovaz, secara si porumb, ulei de rapita, zahar, germen de orez, fibre de grau, amidon de grau, merisoare deshidratate, frunze de rooibos, agenti de afanare(difosfati, carbonati de sodiu), emulsifiant: lecitine de rapita, arome naturale, sare, pudra de zer, extras din malt de orz, vitamina E.
Valoare energetica 1937 kj/461 kcal.

Biscuitii cu miere si susan sunt bogati in fibre, acest lucru ajutand sa avem o digestie sanatoasa. Au cu pana la 48% mai putine zaharuri, cu pana la 82% mai putini acizi grasi saturasti su cu 54% mai putina sare, comparativ cu media biscuitilor din piata. Grasimi vegetale nehirogenate:100% rapita. O portie de 5 biscuiti acopera 24% din aportul zilnic recomandat de fibre.


Ingrediente: faina integrala de grau, ulei de rapita, zahar brun de trestie, fibre de cicoare, fructo oligozaharide, miere, susan integral prajit, faina de orez, faina de ovaz, aroma naturala de vanilie, faina de secara, emulsifiant lecitine de rapita, faina de porumb, agenti de afanare, sare, zer pudra, extras de malt de orz.
Valore energetica: 1884 kj/450 kcal


Biscuitii cu seminte de chia au un continut redus de acizi grasi, fiind in acelasi timp o sursa bogata de Omega3. Au cu 48% mai putine zaharuri si cu 77% mai putini acizi grasi saturati comparativ cu media biscuitilor de pe piata.
Semintele de chia sunt unele dintre cele mai nutritive alimente din lume. Extrem de bogate in fibre si pline de antioxidanti, proteine, minerale, vitamine si Omega 3 sunt ideale pentru persoanele care vor sa adopte un stil de viata sanatos.


Ingrediente: faina integrala de grau, ulei de rapita, zahar brun de trestie, seminte negre de chia, fibre de grau, fulgi de ovaz integral, amidon de grau, faina de secara, arome naturale, agenti de afanare, sare de mare, lecitina de rapita.
Valore energetica: 1930 kj/460 kcal

Biscuitii cu miere si faina de castane: sunt o sursa importanta de fibre si omega 3. 
Au cu 52% mai putine zaharuri si cu 80% mai putini acizi grasi saturati comparativ cu media biscuitilor de pe piata.



Ingrediente: faina integrala de grau, ulei de rapita, miere, seminte de in brun, faina de castane, zahar de trestie, faina de secara, faina de orez, faina de ovaz, arome naturale,  fibre de cicoare si de ovaz, fructo oligozaharide, faina de porumb, agenti de afanare, sare, emulsifiant sucroesteri de acizi grasi, zer, extras de malt de orz, scortisoara, proteine de lapte, amidon din grau, vitaminele B6 si B12.
Valore energetica: 1861 kj/443 kcal.

Asa cum ati vazut biscuitii Gerble sunt o alternativa sanatoasa, mai ales daca obisnuiesti sa mananci intre mese, sa consumi alimente precum covrigi, snacksuri, sticksuri.  Nu au coloranti, conservanti, iar faina nu este tratata chimic in timpul stocarii. Produsele sunt produse in Franta si au cea mai bune calitate. In plus gustul lor este delicios! Va recomand sa ii incercati!


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu